Főbb szolgáltatásaim

 • Számítógép szoftverek telepítése és konfigurálása, frissítése.
 • Számítógép javítás és bővítés, szerver és munkaállomások telepítése és konfigurálása.
  Windows XPWindows 8LinuxApple-os
 • Adatmentés és adat helyreállítási szolgáltatások.
 • Vírusirtás és kémprogram eltávolítás.
 • Számítógép üzembe helyezése és üzemeltetése.
 • Számítógép hálózat telepítése, konfigurálása, karbantartása.
 • Webprogramozás (PHP), Portálrendszerek (pl. Drupal, WordPress, stb…) telepítése, testreszabása, karbantartása.
 • Hirdetési kampányok indítása: Google AdWords, weboldalak elemzése látogatottságnövelés céljából, keresőmotor optimalizálás (Search Engine Optimization – SEO ), Google Analytics.
 • Domain név regisztráció és megbízható weboldal üzemeltetés (Webhosting) szolgáltatások.
 • Informatikai oktatás (ECDL oktatási tapasztalattal).
 • Rendszerszervezési-, karbantartási tanácsadás.
 • Számítástechnikai szakértés, tanácsadás.
 • Hardver szaktanácsadás
Miért válassza szolgáltatásomat?

 • Korrekt árak!
 • Garanciát vállalok az elvégzett munkára.
 • Négy óránál többet nem számlázok (magánszemélyeknek), bármennyi időt vesz igénybe a javítás
  Akció
 • Megbízható, leinformálható, diplomás, mérnök informatikus több mint egy évtizedes rendszergazdai tapasztalattal áll az Ön szolgálatára.
 • Telefonon keresztül, vagy táveléréssel is meg tudom oldani számítógépe problémáit, így nem kell azt feleslegesen szervizbe szállítania.
 • Amennyiben táveléréssel nem javítható a hiba, nem kell fáradnia, kényelmesen hátradőlve várhat míg kiérek Önhöz, vagy végezheti napi teendőit anélkül, hogy a dugóban álljon miközben számítógépét, laptopját viszi a szervizbe.
 • Számítógépe újra működőképes lehet akár néhány órán belül.
 • Rendszer újratelepítés adatmentéssel és adat visszaállítással (akár súlyos vírusfertőzés miatti rendszerösszeomlást követő adatvesztés után is).
 • Frissen telepített rendszerét minden esetben aprólékosan átnézem, és a lehető legnagyobb precizitással az Ön korábbi rendszerének beállításaihoz igazítom. A gép finomhangolásának utolsó lépését, Önnel közösen végzem el, így minden szükséges korábbi funkciót megtalálhat új rendszerén is.

 PC doktor animáció

Rendszergazdai szolgáltatások most ingyenes kiszállással a legtöbb kerületbe!
Microsoft Windows és Linux rendszerek karbantartása, hibaelhárítása korrekt áron.


Néhány szolgáltatás részletesebben

 • Számítógép tisztítás, portalanítás, hűtőventilátorok ellenőrzése:

  A számítógép lefagyások, lassulások, teljesítménycsökkenések nagy része a nem megfelelő hűtés miatt történik. A hűtőbordák, hűtőventilátorok rengeteg port tudnak összegyűjteni meggátolva ezzel a hőleadást, így az alkatrészek (pl. CPU, videokártya) túlmelegednek, ami drasztikus teljesítményromlást, élettartam csökkenést is okozhat. Évente minimum 1x ajánlott ezt a karbantartást elvégezni a későbbi bosszankodások és váratlan nagyobb költségek elkerülése érdekében.

 • Lelassult a számítógépe? Talán vírusos?

  Átmeneti fájlok törlése, felesleges programok, böngésző pluginok eltávolítása, teljesítménybeállítás optimalizálás. Vírus- és kémprogram- eltávolítás.

 • Helyi hálózat, routerek beállítása, Windows munkacsoport, fájl- és nyomtatómegosztás beállítás (akár Linux és Windows számítógépek és NAS között):

  Önnek erre van szüksége, ha több (Windows, vagy Linux operációs rendszerű) számítógépről szeretné elérni dokumentumait, vagy nyomtatóját szeretné használni több számítógépről is.

 • Törölt, elveszett adat visszaállítás. Sérült memóriakártyáról, merevlemezről adatmentés.
 • Levelezőprogram telepítés, konfigurálás (pl. Ms. Outlook, Thunderbird, stb…).
 • Web szerver telepítés, konfigurálás (pl. Apache) stb…
 • Elfelejtett rendszergazdai jelszó hack:

  Elfelejtette Windows egyetlen rendszergazdai fiókjának, vagy a Linux root account jelszavát? Hívjon és újratelepítés nélkül megoldom a problémát!

 • Webprogramozás, weboldal karbantartás, beleértve a portál motor frissítését (pl. drupal, wordpress stb…), CMS (Content Management System),
 • weboldalak elemzése (pl. Google Analytics), hirdetési kampányok indítása (pl. Google AdWords), keresőmotor optimalizálás (Search Engine Optimization – SEO ), domain név regisztráció, számítástechnika oktatás, tanácsadás, stb…
 • Linux operációs rendszerek telepítése, testreszabása: pl. Ubuntu, Fedora, Debian, stb… (igény esetén ingyen telepítő DVD-t biztosítok.).
 • Microsoft Windows operációs rendszer újratelepítés, biztonsági frissítéssel, adatmentéssel
 • A programok telepítéséhez szükséges adathordozókat (CD/DVD) az ügyfél szolgáltatja, annak jogtisztaságát nem vizsgáljuk!

  Fontos tudni, hogy egy öreg számítógépre a Windows XP szakszerű újratelepítése a legfrissebb meghajtóprogramok, biztonsági frissítések letöltésével, telepítésével több mint 8 órát, korszerű, gyors számítógép esetén Windows 7 újratelepítése minimum 5 órát vesz igénybe. Az idő jelentős részét a frissítések letöltése (az internet hálózat sebességétől függően), telepítése viszi el. Továbbá a mentendő adat mennyiségétől (??GB vagy ??TB), az adathordozó merevlemez sebességétől is függ a szükséges időtartam.

  Az operációs rendszer újratelepítésének lépései:

  1) A számítógépen található adatok biztonsági mentése külső adathordozóra (HDD, Pendrive).
  2) Számítógép egyedi beállításainak (hálózati beállítások, pl. ADSL csatlakozási paraméterek, felhasználónév/jelszó), hardvereszközök feljegyzése.
  3) Legfrissebb meghajtó/eszközillesztő programok (driver) letöltése.
  4) Alap Windows telepítés (merevlemezterület particionálása, formázása után).
  5) Legfrissebb driverek telepítése (Ekkor telepítjük az alaplaphoz való chipset-eszközillesztőt, a grafikus kártya driver-ét, és az egyéb szükséges illesztő programot).
  6) Vírusvédelem telepítése (amennyiben nincs megvásárolt program, akkor ingyenes, freeware változat kerül telepítésre).
  7) Felhasználói programok telepítése, beállítása
  Például: Office programcsomag (Microsoft: Word, Excel, PowerPoint; vagy ingyenes LibreOffice stb…), Levelező kliens (Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, stb…), PDF olvasó (Adobe Reader, stb…), Internet böngésző programok: (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, stb…).
  8) Hálózati beállítások, nyomtatók telepítése, megosztása
  9) Adatok visszatöltése, mint például: Dokumentumok (Word, Excel, PowerPoint, PDF, stb…), Képfájlok (jpg, png, bmp, stb…), Médiafájlok: audio (mp3, wma…), videó (avi, mpg…) stb…
  10) Finombeállítások
     a) A Windows konfigurálása ahhoz, hogy kiaknázhatóak legyenek a hardver képességei, konfigurálni kell a Windows beállításait, a virtuális memória helyét és méretét, stb.
     b) Windows optimalizálása: Számos szoftver telepítésekor automatikusan települnek különféle monitoring szoftverek, gyorsindítók, egyéb segédprogramok, amelyek szépen duzzasztják a rendszert. Az a tapasztalat, hogy ezek többségére nincs szükség, csak felesleges processzorterhelést és memóriafogyasztást okoznak. Ezeket a felesleges alkalmazásokat le kell tiltani, el kell távolítani.


A munkavégzés történhet:

I.) Interneten keresztül, távoli számítógép elérést biztosító program segítségével végrehajtott hibajavítás, szoftvertelepítés, vírusirtás, teljesítmény optimalizálás, tanácsadás, stb.

 Figyelem: A feladatok 80-90%-a táveléréssel is megoldható!   Kivéve hardverhiba esetén…


II.) Hibajavítás, telepítés a helyszínen
(Kiszállás Cége telephelyére, vagy az Ön otthonába)


Költségek az érvényben lévő ÁVF-szerint.

A pontos részletekről érdeklődjön a “Kapcsolat“-oldalon található elérhetőségeimen!


Szerződéses Ügyfeleinknek szóló ajánlat

A feladat méretétől és a hálózat minőségétől függően egyedileg alakítjuk ki a szerződéses díjat.


További információért hívjon: +36 30 414 3802 vagy küldjön e-mailt: info##kukac##ludman.hu

 


Az esetek túlnyomó többségében a hiba a helyszínen elhárítható és nem vesz igénybe
1 óránál többet! Leginkább a hordozható számítógépek (laptop, notebook) esetében fordul elő, hogy nem orvosolható a probléma a helyszínen. Ebben az esetben el kell szállítanom gépét (átvételi elismervény ellenében), majd 1 munkanapon belül értesítem Önt a felmerült javítási, esetleges alkatrész költségekről. Az árajánlat tétel után Ön eldöntheti megéri-e javítás és ha úgy dönt, hogy igen, akkor javítva visszaszállítom azt otthonába.
Ha úgy dönt nem, akkor árajánlatot teszek notebook / asztali gépe alkatrésznek való megvásárlására, illetve visszaszállítom azt otthonába.

     Bizonyos, általam elvégzett javításokra (pl. hardverbővítés) 1 hónap garanciát vállalok. Kivételt képez ez alól minden olyan eset, amikor a hibajelenség a felhasználó terhére róható fel. Pl. nem rendeltetésszerű használat. Továbbá a garancia nem vonatkozik BIOS frissítésre, vírusirtásra, adatmentésre, adat visszaállításra sem. Használt alkatrészekből összeállított konfigurációkra és beépített használt alkatrészekre 3 nap próba garanciát vállalok. Új alkatrészekre természetesen gyártói (általában 12-36 hónap) garancia van, amit a “PC Doktor”-on keresztül tud az ügyfél érvényesíteni. A garancia csak a rendeltetésszerűen használt és garanciaidőn belül meghibásodott alkatrészekre vonatkozik, melynek feltétele a csomagolás és kellékek megléte! Az alkatrész ki, illetve beszerelése munkadíj (bizonyos területeken + kiszállási díj) ellenében történik. Ha ezt megtagadja az ügyfél a garancia érvényét veszti! Új alkatrészek esetén a garanciáztatás átfutási ideje 1-5 hét között mozog gyártótól / szerviztől függően.


További információért hívjon: +36 30 414 3802 vagy küldjön e-mailt: info##kukac##ludman.hu